Nyelvi morzsák - feliratkozás
Email:
Vezetéknév:
Keresztnév:
Nyelv:
Szint:
Feliratkozás
Mégsem
x
Feliratkozás a hírlevélre

Irány a nyelvvizsga!

Melyik nyelvvizsgát válaszd?

 

 

Erre a kérdésre nem is olyan egyszerű válaszolni, hiszen ma már sokféle vizsga van. Mi elsősorban ezt a kérdést nem egy leírás alapján szeretnénk neked megválaszolni, hanem egy ingyenes személyre szóló tanácsadáson egy szintfelmérés és egy próbaóra alapján.

Jelentkezz és próbáld ki INGYENESEN az online nyelvtanulást!

és utána vedd igénybe a személyre szóló nyelvvizsga tanácsadást!

 

Szeretnél többet tudni a nyelvvizsgáról? Olvasd el a blogbejegyzésünket!

 

 EuroPro angol nyelvvizsga -  Két nyelvvizsga egyben

Ez a nyelvvizsga az Euro nyelvvizsga olyan formája, amelyik az általános nyelvtudás mellett a szakmai, üzleti célú angoltudásról (English for Business and Professional Purposes) is ad bizonyítványt. Érdekel? Irány a blogunk!

 

Aktualitások, hírek a nyelvvizsgákról

 

 

@szivarvanytanoda
Aktualitások
1554572785.jpg

NE MARADJ LE! INGYENES hozzáférés TANANYAGTÁRUNKBAN e-learning leckéinkhez és képzési tanácsadás! Jelentkezz el?zetesen 2019. szeptember 29-ig!

1452583197.jpg

Új idegen nyelv a kínálatunkban! Tanulj online olaszul! Miért? Mert ez a nyelv magával ragad és egy új életérzést ad! Kattints és jelentkezz most!

Nyelvtanfolyamok
1452586511.jpg

Nem mersz bátran megszólalni? Várunk innovatív beszédtréningjeinkre. Ne aggódj, ha nem beszélsz még folyékonyan, légy a törzsvendégünk és társalogj fesztelenül arról, ami igazán érdekel, hogy a tanult idegen nyelvet valóban tudd használni!

1452586457.jpg

Mi "rád szabjuk" az ANGOL, a NÉMET vagy az OLASZ nyelvet célod, nyelvtudásod, életkorod és id?beosztásod szerint. A tanulásod helyét és módját is te választod! Neked melyik jön be?

1387012132.jpg

Külföldi munkára, üzletembereknek, külföldön élőknek, turistáknak ...

Nyelvi utazás 2018
1482354418.jpg

2016-ban 5 évesek lettünk, ez alkalomból jelentettük meg Tábori Évkönyvünket a felejthetetlen nyári táborok emlékére! Töltsd le ingyenesen angol és német feladatgy?jteményünkkel együtt! Olvasd el a 2017-es nyári táborunk élménybeszámolóját a blogunkban!

banner banner