Blended learning

Mit jelent a blended learning?

A hagyományos (tantermi) oktatást kiegészítjük az online tanulással. Nemcsak személyesen találkozol a tanároddal egyéni vagy tanfolyami tantermi órán, hanem otthon online interaktí­v feladatokat is oldsz meg, vagy akár live-online konzultálhatsz is a tanároddal, ha szükséged van a segítségére.

Így sokkal hatékonyabban és gyorsabban sajátíthatod el a tanult idegen nyelvet, mintha csak tantermi órára járnál. Mivel az online távoktató csomag kiegészíti a tanórát, í­gy azokon kizárólag a személyes jelenléttel fejleszthető készségek, elsősorban a beszédkészség fejlesztése kerül előtérbe. Mindemellett további lehetőséged van egyéni igényeid, szükségleteid szerint a távoktatásra kijelölt anyag tetszőleges növelésére.

Ajánljuk Neked, ha:

  • nem tudsz legalább heti 2 alkalommal személyesen részt venni nyelvórán
  • fontos számodra a személyes kontaktus a tanárral
  • a beszédkészség fejlesztése a legfontosabb számodra
  • a szókincsfejlesztés, a hallás utáni értés vagy a nyelvtani fejlesztés is fontos neked
  • valamilyen speciális készséget kí­vánsz fejleszteni
  • kevesebbet szeretnél költeni a nyelvtanfolyamra

NEM ajánljuk Neked, ha:

  • nem tudsz a tantermi órákon részt venni
Aktualitások
1575037322.jpg

KÖZÉPFOKÚ ÍRÁSBELI NYELVVIZSGÁRA FELKÉSZÍT? TÁVOKTATÁSOS TANFOLYAMUNKRA már jelentkezhetsz!

1574524728.jpg

Nyelvvizsgáznál német vagy angol nyelvb?l, de bizonytalan vagy? Szívesen szereznél vizsgarutint? JELENTKEZZ, hogy SEGÍTHESSÜNK NEKED!

1573040938.jpg

E-learning német nyelvtanfolyamunkra JELENTKEZZ most és BÓNUSZOKAT is kapsz!

Nyelvtanfolyamok
1452586511.jpg

Nem mersz bátran megszólalni? Várunk innovatív beszédtréningjeinkre. Ne aggódj, ha nem beszélsz még folyékonyan, légy a törzsvendégünk és társalogj fesztelenül arról, ami igazán érdekel, hogy a tanult idegen nyelvet valóban tudd használni!

1452586457.jpg

Mi "rád szabjuk" az ANGOL, a NÉMET vagy az OLASZ nyelvet célod, nyelvtudásod, életkorod és id?beosztásod szerint. A tanulásod helyét és módját is te választod! Neked melyik jön be?

1387012132.jpg

Külföldi munkára, üzletembereknek, külföldön élőknek, turistáknak ...

Nyelvi utazás 2020
1482354418.jpg

2016-ban 5 évesek lettünk, ez alkalomból jelentettük meg Tábori Évkönyvünket a felejthetetlen nyári táborok emlékére! Töltsd le ingyenesen angol és német feladatgy?jteményünkkel együtt! Olvasd el a 2017-es nyári táborunk élménybeszámolóját a blogunkban!

banner banner