Barion Pixel
Szivárvány tanoda kezdőlap » Nyelvi tábor, utazás

Nyelvtanulás külföldön

Táborozz, utazz velünk, és közben gyakorold a nyelvet

London

Nyelvi utazás, táborozás célnyelvi országba:

Tanáraink, külföldi segítőink és interaktív feladataink segítségével észrevétlenül hullanak le gátlásaid, bátran gyakorolhatod a nyelvet az adott ország helyszínein:

 

 • természetes módon, anyanyelved elsajátításához hasonlóan tanulhatsz,
 • a sikerélmény garantált,
 • önbizalmat, magabiztosságot szerzel a kommunikációban,
 • lendületet kapsz az év közbeni nyelvtanuláshoz. 

 

 

A nyelvtanulás felejthetetlen élmény is lehet?

 IGEN! Láss világot és közben tanulj nyelvet szórakozva!

BécsA világszerte népszerű NYELVI UTAZÁSnak egy nem szokványos, de tartalmas formáját ajánljuk neked. Nemcsak külföldön, de hazánkban is szervezünk nyelvi hétvégéket (gyerekeknek tanulmányi kirándulásokat), ahol tanítási alapelvünknek megfelelően - az anyanyelv elsajátításához hasonlóan -, élesben gyakoroljuk a tananyagot. A nyelvtanulás így lesz nyelvi kaland!

Nyelvi utazást - felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt - hétvégeken és egy hetes turnusokban szervezünk (jelenleg Ausztriába és Németországba). A hétvégi utazás helyszínén reggeli foglalkozásokkal kezdjük a napot, majd a kirándulások, városlátogatások közben az adott nyelvet folyamatosan gyakoroljuk interaktív feladatok formájában. Az egy hetes külföldi nyelvtanfolyam alatt délelőttönkénti élménydús, intenzív nyelvtanulás folyik felnőtt, illetve gyermek csoportokban. A tanultakat délután és este a célnyelvi országot felfedezve azonnal gyakorolni is tudjuk.   

 

HOVA UTAZUNK 2021-BEN? 

 

HAMAROSAN ELÁRULJUK NEKTEK

 

Szerezz felejthetetlen élményt és nyelvtudást!

Érdekel a nyelvi utazás? Kérdésed van?

  

Nyári nyelvi táboraink gyerekeknek

Kedves Szülő!

Szeretnéd, ha gyermeked...

 

 • nyáron is hasznosan töltené szabadidejét?
 • kiválóan érezné magát és életre szóló élményekkel térne haza?

 

nyári tábor

Rólunk:

Mind nyelvtanításban, mind táboroztatásban több mint tízenötéves tapasztalattal rendelkező nyelvtanárainkkal szervezzük és tartjuk saját ötletű, projektalapú és beszédközpontú angol és német nyelvi táborainkat. Fő céljaink, hogy kellő sikerélménye és (külföldi) gyakorlási lehetősége legyen diákjaiknak. Az adott ország helyszínein megalapozzák nyelvi bátorságukat, így az élmények által az idegen nyelv ismerete, tudása természetes módon válik szükségessé számukra.

Táboraink:

Ott eltöltött napjainkat áthatja az idegennyelv-használat: A délelőttönkénti - életkornak és tudásszintnek megfelelően bontott - kiscsoportos nyelvi foglalkozások keretében fejlesztjük a gyerekek

 

 • szókincsét, 
 • hallott szöveg értését, 
 • beszéd-, írás- és olvasáskészségét hangsúlyt fektetve számos más készségük fejlesztésére is. 

A nap második felében interaktív felfedező kirándulások teszünk határon innen és túl, valamint kézműves és sport foglalkozásokat, vetélkedőket rendezzünk. Táborainkban biztosítjuk a napi háromszori étkezést, bentlakásos ("ott alvós") tábor esetén az utazást is.

 

Utógondozás:

A tanév közben is szervezünk számukra tábortalálkozókat, melyek során hazánk látnivalóit fedezzük fel szintén angol és német nyelvi interaktív program keretében.

Táborozz velünk és tanuld a nyelvet élménydúsan 2018-ban is!   


ANGOL - NÉMET NYELVI és DRÁMATÁBOR

Sopronban, 2020-ban

További információkért nézz vissza később.

 

Az előző évek tábori élményeiről blogunkban itt olvashatsz. A képeket is érdemes megnézned!

 

Tábori évkönyv

Megjelent!!!

Tábori Évkönyv  - 2012 - 2016


Tábor

A tartalomból:

 • Milyen is a mi nyelvi táborunk, nézzük meg egy nap tükrében
 • 5 év alatt történt: képes beszámoló
 • Tábori projekttémáink
 • Mellékletként: válogatás az 5 év tábori feladataiból, feladatgyűjtemény az angol és a német nyelvhez

Töltsd le ingyenesen:

TÁBORI ÉVKÖNYV

FELADATGYŰJTEMÉNY - ANGOL

FELADATGYŰJTEMÉNY - NÉMET


Aktualitások
1588349035.jpg

Jelentkezz VIDEÓÓRÁKKAL MEGÚJULT e-learning német tanfolyamunkra 2023. február 28-ig! Garantáljuk, hogy a tanfolyam végére biztos alaptudásod lesz, és olyan tanulási technikákat is elsajátítasz, amivel rövid id?n belül eléred a nyelvtanulási célod.

1573040428.jpg

Hogyan lesz rövid id?n belül magabiztos német tudásod anélkül, hogy nyelvtani szabályokat kelljen magolnod? A mindennapokban használható mondatokkal a szókincs és a nyelvtan egyszerre rögzül. Belenéznél az INSTANT KÉPES NÉMET NYELVTAN E-TANKÖNYVBE? Most INGYENES MINI KURZUSON megteheted. Az e-tankönyvünk és az e-munkafüzetünk mellé elkészült 5 videólecke is, melyen virtuális magántanároddal együtt memorizálhatsz. ÚJDONSÁG a hozzá készült 10 VIDEÓKÖNYV!

Nyelvtanfolyamok
1452586511.jpg

Nem mersz bátran megszólalni? Várunk innovatív beszédtréningjeinkre. Ne aggódj, ha nem beszélsz még folyékonyan, légy a törzsvendégünk és társalogj fesztelenül arról, ami igazán érdekel, hogy a tanult idegen nyelvet valóban tudd használni!

1452586457.jpg

Mi "rád szabjuk" az ANGOL, a NÉMET vagy az OLASZ nyelvet célod, nyelvtudásod, életkorod és id?beosztásod szerint. A tanulásod helyét és módját is te választod! Neked melyik jön be?

1387012132.jpg

Külföldi munkára, üzletembereknek, külföldön élőknek, turistáknak ...

Nyelvi utazás 2021
1482354418.jpg

2016-ban 5 évesek lettünk, ez alkalomból jelentettük meg Tábori Évkönyvünket a felejthetetlen nyári táborok emlékére! Töltsd le ingyenesen angol és német feladatgy?jteményünkkel együtt! Olvasd el a 2017-es nyári táborunk élménybeszámolóját a blogunkban!

banner banner