Barion Pixel
Szivárvány tanoda kezdőlap » Nyelvoktatás » E-learning nyelvtanulás

E-learning nyelvtanulás

Mit jelent e-learning nyelvet tanulni?

E-learning, azaz online távoktatásos formában is hatékonyan tanulhatsz, mivel az önálló tanulásra alkalmas kurzus tananyagát és feladatait egyéni igényeidnek és nyelvtudásodnak megfelelően állítjuk össze. A tanulási időt rugalmasan választhatod meg, amikor neked leginkább megfelelő. A live-online konzultációkon pedig szaktanári útmutatást és segítséget kaphatsz a tananyagod elsajátításához. 

 

AJÁNLJUK NEKED, HA...

 • nem tudsz egyáltalán részt venni nyelvórákon
 • nagyon változó és kiszámíthatatlan az időbeosztásod
 • a beszédkészség fejlesztése nem elsődleges számodra
 • szintre hozásra van szükséged, mielőtt bekapcsolódsz egy tantermi vagy live-online nyelvtanfolyamba
 • a lehető legkevesebbet szeretnél költeni nyelvtanulásra

 

NEM AJÁNLJUK NEKED, HA...

 • elsősorban a beszédkészségedet szeretnéd fejleszteni

 

Választható e-learning kurzusaink NÉMET  ÉS  ANGOL nyelven

 

E-learning német nyelvtanulás

 

E-learning tananyagcsomagok személyre szabottan bérlettel:

 

Válassz bérleteink közül annak megfelelően, hogy milyen intenzitással szeretnél tanulni. Ezeket az e-learning bérleteket különösen ajánljuk neked akkor, ha a költségesebb egyéni oktatás díját szeretnéd csökkenteni. Amennyiben a távoktatást kombinálod heti egyszeri live - online tanórával, sokkal költségkímélőbben élvezheted az egyéni tanulás előnyeit. Mivel plusz konzultációt kedvezményes óradíjjal igényelhetsz.

 

Egyéni bérlet (alapcsomag)

E-tananyagok éscsomag1 feladatok önálló tanulásra, melyet a saját magántanárod állít össze az igényed szerint személyre szabottan (témaköröket összefoglaló szó- és kifejezés-gyűjteményekkel, audio és audiovizuális anyagokkal, tanulási útmutatóval) megoldókulccsal, illetve tanári javítással és értékeléssel. A bérlet az egyéni igények és a nyelvtudás szintjének figyelembe vételével 4 leckét (1 lecke kb. 4 -5 tanórai anyag), valamint 1 x 60 perces live-online konzultációt tartalmaz a saját magántanároddal. A bérlet mindig a megvétel időpontjától számítva 6 hétig érvényes.

A bérlet ára: 19 500 Ft  

További konzultációs lehetőség igényelhető: 3 000 Ft / 60 perc


Egyéni bérlet (intenzí­v csomag)

Csomag2E-tananyagok és feladatok önálló tanulásra melyet a saját magántanárod állít össze az igényed szerint, személyre szabottan (témaköröket összefoglaló szó- és kifejezés-gyűjteményekkel, audio és audiovizuális anyagokkal, tanulási útmutatóval) megoldókulccsal, illetve tanári javítással és értékeléssel. A bérlet az egyéni igények és a nyelvtudás szintjének figyelembe vételével 8 leckét (1 lecke kb. 4 -5 tanórai anyag), valamint 2 x 60 perces live-online konzultációt tartalmaz a saját magántanároddal. A bérlet mindig a megvétel időpontjától számítva 10 hétig érvényes.

A bérlet ára: 38 500 Ft  

További konzultációs lehetőség igényelhető: 3 000 Ft / 60 perc


Egyéni bérlet (szuperintenzí­v csomag)

Csomag3E-tananyagok és feladatok önálló tanulásra, melyet a saját magántanárod állít össze az igényed szerint, személyre szabottan (témaköröket összefoglaló szó- és kifejezés-gyűjteményekkel, audio és audiovizuális anyagokkal, tanulási útmutatóval) megoldókulccsal, illetve tanári javítással és értékeléssel. A bérlet az egyéni igények és a nyelvtudás szintjének figyelembe vételével 12 leckét (1 lecke kb. 4 -5 tanórai anyagot), valamint 3 x 60 perces live-online konzultációt tartalmaz a saját magántanároddal. A bérlet mindig a megvétel időpontjától számítva 14 hétig érvényes.

A bérlet ára: 47 500 Ft  

További konzultációs lehetőség igényelhető: 3 000 Ft / 60 perc

 

Milyen formában kapod meg az e-learning bérletet?

 
Az E-leckéidet Tananyagtárunkban teszi a tanárod elérhetővé számodra a haladási tempódnak megfelelően Tanárunk a megrendelés elküldése után 3 napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

Rendeld meg a bérletedet

Megrendelem!

 

online angol nyelvtanulás


E-learning tananyagcsomagok

Válassz tanulási célodnak megfelelő speciális és témaközpontú e-learning kurzusaink közül a számodra legjobb mentorálási formával. Mentor-tanárod nemcsak figyelemmel kíséri és koordinálja nyelvtanulásodat, hanem az alap tananyagot igényed szerint az egyéni nyelvtudásod és előre haladásod figyelembe vételével kiegészítő tananyagokkal és feladatokkal bőví­ti.

 

 Mentorálási formák:

 

tutor tanár

Mentor-tanárunktól
bármelyik e-learning csomagunk elvégzéséhez szakszerű útmutatást és segítséget kapsz. A mentorod a kurzus során közvetlen kapcsolatban áll veled és személyre szabott, hatékony tanári segí­tséget nyújt önálló tanulásodhoz: kijavítja és értékeli a fogalmazásos - í­rásos feladataidat, motiválja és figyelemmel kí­séri az előre haladásodat; emailben segí­t, ha kérdésed, problémád merül fel a tananyaggal kapcsolatban.

Bármelyik e-learning tananyagcsomagunkat kombinálhatod egyéni vagy kiscsoportos live- online órákkal.

 

csoportos óra

E-learning tanfolyam (e-learning csomag + live- online kiscsoportos óra)
A mentorálást kombinálhatod live- online kiscsoportos ( max. 4 - 5 fő ) konzultációval ( 60 perc ) azért, hogy a beszéd terén is fejlődj. A virtuális tantermünkben tartott órákon tanári irányí­tással kifejezetten beszédgyakorlatokat folytatsz csoporttársaiddal, és választ kapsz a tananyaggal kapcsolatos kérdéseidre is. A csoportos órákon veled megegyező szintű és azonos tananyagból tanuló diákokkal veszel részt. A tanfolyamok indulása és a konzultációk előre meghirdetett időpontokban vannak, í­gy előzetesen be tudsz jelentkezni. Természetesen a tanfolyam ideje alatt a mentor-tanárod emailben a rendelkezésedre áll.

Konzultáció kedvezményes dí­ja: 1 040 Ft / 60 perc / fő

 

egyéni óraEgyéni live- online órákkal kombinálhatod a távoktatás csomagodat:
Így sokkal költségkí­mélőbben élvezheted az egyéni tanulás előnyeit, mivel plusz konzultációt kedvezményes óradí­jjal igényelhetsz. A saját magántanárod javítja ki a feladataidat, és segí­ti önálló tanulásodat, ha kérdésed, problémád merül fel, hiszen a live - online konzultációid mellett
rendszeres e-mail kapcsolatban állsz vele.

Live- online óra kedvezményes dí­ja: 3 000 Ft / 60 perc

 

 

 

E-learning tananyagaink német nyelvből
 

2020. március 16-tól megújult formában, live – online órákkal kiegészítve és átdolgozott tartalommal indulnak e-learning tanfolyamaink:

Azonnali tanfolyam kezdés

 • Nem kell csoportindulásra várnod, nálunk akár ma elkezdheted a német tanulást!
 

Kötetlen időbeosztás

 • Akkor jössz live – online német órákra, amikor ráérsz, Te állítod össze a saját órarended! Minden héten (hétfőtől péntekig) van lehetőséged különböző napszakokban órára jönnöd.
 • A választott időpont előtt legkésőbb 1 nappal kell csak bejelentkezned, mivel a tanulók száma az adott idősávban limitált, ha 3 főnél többen vagytok egyszerre, nem tud a nyelvtanárunk hatékonyan foglalkozni Veled.
 

Egyéni haladási ütem

 • Az egyik legnagyobb előnye az e-learning tanfolyamainknak, hogy senkihez nem kell alkalmazkodnod, a saját tananyagod tanulod a saját tempódban.
 • A másik pedig az, hogy akkor foglalkozol a tananyaggal, amikor időd van rá!
 

Költségkímélő

 • Időt spórolsz, mert nem neked kell a tananyagot megkeresned - mint amikor magad tanulsz -, hanem a te nyelvtanulási célodnak megfelelően egymásra épülő leckéket kapsz. Emellett mentor-tanárod tanácsokkal lát el a hatékony és gyors tanulásod érdekében.
 • Nem kell utaznod– tehát nincs kiesett idő és útiköltség -, mert a leckéidet online éred el Tananyagtárunkban. A live – online óráid pedig Skype-on tartjuk meg.
 • A leckéidet letöltheted, vagy a mobilodon is magaddal viheted, így bárhol tanulhatsz üresjárataidban!
 

Beszéd centrikus német órák

 • A folyamatos német kommunikáció a tanfolyam része, mert a legfontosabb számunkra, hogy gördülékenyen és magabiztosan tudj németül beszélni.
 

 

 Alltagsdeutsch - Beszélsz németül a hétköznapokban?

tutor tanárKezdő szinttől 15 leckéből + 15 live – online órából álló e-learning modulok önálló tanulásra: a hétköznapi életben elhangzó szituációkon keresztül sajátíthatod el a német nyelvet tanári irányí­tással live – online konzultációkon és a tanulási útmutatók segítségével. A leckéidet online Tananyagtárunkban tesszük hétről hétre elérhetővé számodra, melyek tanári videós magyarázatokat, mintapárbeszédeket, hallásmegértést fejlesztő gyakorlatokat és interaktív feladatokat tartalmaznak. Tanárodtól nemcsak e-mailben kapsz útmutatást a tanulásodhoz, hanem live – online órákon is konzultálsz vele a kijavított feladataid hibáiról, vagy a leckéd számodra nem érthető részeiről. A beszédet pedig live – online kommunikációs órákon gyakorlod tanulótársaiddal együtt.


Mit tartalmaz egy modul? 

 • 45 tanórányi tananyagot (hanganyagokkal videókkal és videós tanári magyarázatokkal),
 • 10 live – online konzultációs órát és 5 live – online beszédcentrikus órát,
 • tanulási tervet és útmutatót,
 • tanulási módszereket arról, hogy hogyan tanulj nyelvet hatékonyan (e-book + személyre szabott tanári tanácsok),
 • a feladatok megoldókulcsát és javítását,
 • szintellenőrző tesztet,
 • mentor - tanár értékelését és folyamatos rendelkezésre állását emailben,
 • kiegészí­tő mellékletként magyar nyelvű nyelvtani magyarázatokat, valamint nyomtatható szó- és kifejezés gyűjteményeket, TANULÓKÁRTYÁKAT.


Egy modult 4 hónap alatt lehet normál tempóban elvégezni.

Egy modul ára ( 15 lecke + 15 live – online óra ): 29 500 Ft

Töltsd le ingyenesen az első leckét és jelentkezz be Tanodánkba, hogy meghallgasd a leckékhez tartozó videókat, hanganyagokat.

Letöltöm az első leckét

 

 "Tanulj németül a munkádhoz" speciális moduljaink"

tutor tanárKezdő szinttől alapfokú nyelvtudást szerezhetsz 15 leckéből + 15 live – online órából álló e-learning moduljainkkal. Munkahelyi szituációkon keresztül sajátíthatod el szakmaspecifikusan a német nyelvet önállóan, de tanári irányí¬tással, tanulási útmutatók segítségével és live – online konzultációkkal. A leckéidet online Tananyagtárunkban tesszük hétről hétre elérhetővé számodra, melyek tanári videós magyarázatokat, mintapárbeszédeket, hallásmegértést fejlesztő gyakorlatokat és interaktív feladatokat tartalmaznak. Tanárodtól nemcsak e-mailben kapsz útmutatást a tanulásodhoz, hanem live – online órákon is konzultálsz vele a kijavított feladataid hibáiról, vagy a leckéd számodra nem érthető részeiről. A beszédet pedig live – online kommunikációs órákon gyakorlod tanulótársaiddal együtt.

 

Mit tartalmaz egy modul?

 • 45 tanórányi szakmaspecifikus tananyagot (hanganyagokkal, videókkal és videós tanári magyarázatokkal),
 • 10 live – online konzultációs órát és 5 live – online beszédcentrikus órát,
 • tanulási tervet és útmutatót,
 • tanulási módszereket arról, hogy hogyan tanulj nyelvet hatékonyan (e-book + személyre szabott tanári tanácsok),
 • szintellenőrző tesztet,
 • a feladatok megoldókulcsát és javítását,
 • mentor - tanár értékelését és folyamatos rendelkezésre állását emailben,
 • kiegészítő mellékletként magyar nyelvű nyelvtani magyarázatokat, valamint nyomtatható szakmaspecifikus szó- és kifejezés gyűjteményeket, TANULÓKÁRTYÁKAT.


Egy modult 4 hónap alatt lehet normál tempóban elvégezni.


Moduljaink az alábbi szakterületeken rendelhetők:

 • Étteremben dolgozom
 •  Szállodában dolgozom
 •  Boltban dolgozom
 •  Kamionsofőr vagyok
 •  Idősgondozásban dolgozom
 •  Szépségszalonban dolgozom (fodrász, kozmetika, műkörömépí­tés)

 

Egy modul ára (15 lecke + 15 live – online óra): 29 500 Ft

Rendeld meg a modult

Megrendelem!

 

 
Lazán levizsgázom németből!

KÖZÉPFOKÚ ÍRÁSBELI NYELVVIZSGÁRA FELKÉSZÍTő TÁVOKTATÁSOS TANFOLYAMUNK

23 + 1 leckéből álló e-learning tanfolyamunkon komplex módon készülsz fel a német középfokú írásbeli nyelvvizsgára úgy, hogy az általános középfokú nyelvvizsga témaköreit (KER) dolgozod fel az írásbeli vizsga tipikus feladatainak gyakorlása közben.

 

Bármelyik vizsgaközpont írásbelijére magabiztos német tudásod lesz, mert…

 • nem egy bizonyos nyelvvizsgaközpont feladatait gyakorlod be, hanem azok a nyelvi készségeid (szövegértésed és íráskészséged ) fejlődnek, amelyek egy sikeres vizsgához szükségesek.
 • Emellett a szókincsedet is gyarapítod.
 • Hogy lehet mindezeket egyszerre? Olyan szövegeket választottunk, melyekkel egy – egy nyelvvizsga témakörben gyakorlod azokat a feladattípusokat, amelyek általában egy középfokú írásbeli vizsgán előfordulnak.
 • Nagy hangsúlyt kap még a nyelvtani rendszerezés is, ami elengedhetetlen a vizsgán elvárt nyelvi helyességedhez.
 • Megtanulsz baráti és hivatalos levelet is írni. Mintaleveleink segítségével megismerheted a különböző levéltípusokat, és ezek alapján begyakorlod az önálló levélírást.

 

Mit tartalmaz a felkészítő tanfolyam:

 1. Szintfelmérő tesztet és értékelését
 2. Egy lecke 5 – 6 tanórai anyagot tartalmaz, a 23 lecke összesen kb. 140 tanórát jelent
 3. 6 live – online konzultációt mentor tanároddal
 4. „Hogyan tedd le lazán a nyelvvizsgát?” - tanulási útmutató az önálló és hatékony vizsgafelkészüléshez, és tanácsok a tipikus vizsgafeladatok megoldásához ( e-book)
 5. Megoldókulcsot a leckékhez
 6. 20 levél tanár általi kijavítását és értékelését
 7. Hogy az írásbelid biztosan sikerüljön, nagy gyakorlattal rendelkező mentor-tanárod kíséri és segíti a felkészülésedet, akitől emailben segítséget kérhetsz, ha elakadnál.
 8. Írásbeli próbavizsga javítását és értékelését

 

+ INGYENES MINTALECKE, ha előbb szeretnél megnézni egy leckét - ami kötelezettségek nélküli -, kérd emailben: office@sztnyelviskola.hu

A tanfolyamot 6 hónap alatt lehet normál tempóban elvégezni.

Az e-learning tanfolyam ára: 69 000 Ft – melyet 2 részletben is befizethetsz

Jelentkezz hiánypótló e-learning nyelvvizsga felkészítő tanfolyamunkra!

Megrendelem!

 

 
Kipróbálnád az e-learning tanulást? Jelentzkezz Nyílt napunkra!

*A jelentkezési lapon a „Választott oktatási formának” a „Nyílt napot” jelöld be!

Minden hónapban online NYÍLT NAPOT tartunk, amikor INGYENES hozzáférést kapsz egy – egy e-learning leckénkhez Tananyagtárunkban!

Regisztráció!

 

 Nyelvtani rendszerező alapfokon

tutor tanárNem tudsz egy mondatot helyesen összerakni? Szeretnél helyesen beszélni? Alapfokú nyelvvizsgára készülsz? Akkor ezt a tananyagcsomagot neked í­rtuk, mert a hétköznapi beszédhelyzetekben gyakran használt és az alapfokú nyelvvizsgához is szükséges nyelvtani szabályokat tanulod meg és gyakorlod be életszerű  példamondatokon keresztül.


Mit tartalmaz a tananyagcsomag?

 • magyar nyelven az alapszintű német nyelvtan magyarázatát (ábrákkal és életszerű példamondatokkal),
 • nyelvtani gyakorlatokat,
 • tanulási tervet és útmutatót,
 • szintellenőrző tesztet,
 • a feladatok megoldókulcsát és javí­tását,
 • mentor - tanár értékelését és folyamatos rendelkezésre állását emailben.


A tananyagcsomag ára: 14 500 Ft ( egyszeri díj )

 

 Nyelvtani rendszerező középfokon

tutor tanárNem tudsz helyesen fogalmazni? Szeretnél helyesen beszélni? Középfokú nyelvvizsgára vagy érettségire készülsz? Akkor ezt a tananyagcsomagot neked írtuk, mert a hétköznapi beszédhelyzetekben, a munkában és az í­rott szövegekben gyakran használt, valamint a középfokú nyelvvizsgához is szükséges nyelvtani szabályokat tanulod meg és gyakorlod be életszerű példamondatokon keresztül.


Mit tartalmaz a tananyagcsomag?

 • magyar nyelven a középszintű német nyelvtan magyarázatát (ábrákkal és életszerű példamondatokkal),
 • nyelvtani gyakorlatokat,
 • tanulási tervet és útmutatót,
 • szintellenőrző tesztet,
 • a feladatok megoldókulcsát és javí­tását,
 • mentor - tanár értékelését és folyamatos rendelkezésre állását emailben.


A tananyagcsomag ára:
19 500 Ft ( egyszeri díj )

 

Rendeld meg a tananyagcsomagodat

Megrendelem!

 

Levélírás alapfokon

levél20 leckéből álló tananyagcsomagunkkal megtanulod és begyakorlod az alapfokú szintű baráti és hivatalos levélírást. Minden leckében egy - egy levéltí­pus jellemzőit ismered meg mintalevelén keresztül és kapsz hozzá egy levélí­rásos feladatot. A leveleidet mentor-tanár javí­tja ki, magyarázatokat fűz hozzá és értékeli.


A kurzus elvégzéséhez minimum alapfokú nyelvtudás szükséges. Ajánljuk nyelvvizsgára készüléshez!


A tananyagcsomag ára:
20 500 Ft ( egyszeri dí­j )

 

Levélírás középfokon

levél25 leckéből álló tananyagcsomagunkkal megtanulod és begyakorlod a középfokú szintű baráti és hivatalos levélí­rást. Minden leckében egy - egy levéltí­pus jellemzőit ismered meg mintalevelén keresztül és kapsz hozzá egy levélí­rásos feladatot. A leveleidet mentor-tanár javí­tja ki, magyarázatokat fűz hozzá és értékeli.


A kurzus elvégzéséhez minimum középfokú nyelvtudás szükséges. Ajánljuk nyelvvizsgára készüléshez!

 
A tananyagcsomag ára: 30 500 Ft ( egyszeri díj

 

Milyen formában kapod meg az e-learning tananyacsomagot?


A tananyagokat E-leckeként (pdf formátumban) küldjük el, a feladatokat letöltheted, a hanganyagokat és a videókat online érheted el virtuális Tanodánkból.
Rendeld meg a kiválasztott e-learning csomagodat! Kattints a megrendelem gombra!

Rendeld meg a tananyagcsomagodat

Megrendelem!

Aktualitások
1554572785.jpg

VÁRUNK NÉMET NYELVB?L INGYENES ÉL? ÓRÁINKKAL, VIDEÓLECKÉINKKEL, és E-LEARNING TANANYAGAINKKAL!

1574524728.jpg

Nyelvvizsgáznál német vagy angol nyelvb?l, de bizonytalan vagy? Szívesen szereznél vizsgarutint? JELENTKEZZ, hogy SEGÍTHESSÜNK NEKED!

1573040428.jpg

Hogyan lesz rövid id?n belül magabiztos német tudásod anélkül, hogy nyelvtani szabályokat kelljen magolnod? A mindennapokban használható mondatokkal a szókincs és a nyelvtan egyszerre rögzül. Most bevezet?áron a tiéd lehet az e-tankönyvünk és az e-munkafüzetünk .

Nyelvtanfolyamok
1452586511.jpg

Nem mersz bátran megszólalni? Várunk innovatív beszédtréningjeinkre. Ne aggódj, ha nem beszélsz még folyékonyan, légy a törzsvendégünk és társalogj fesztelenül arról, ami igazán érdekel, hogy a tanult idegen nyelvet valóban tudd használni!

1452586457.jpg

Mi "rád szabjuk" az ANGOL, a NÉMET vagy az OLASZ nyelvet célod, nyelvtudásod, életkorod és id?beosztásod szerint. A tanulásod helyét és módját is te választod! Neked melyik jön be?

1387012132.jpg

Külföldi munkára, üzletembereknek, külföldön élőknek, turistáknak ...

Nyelvi utazás 2020
1482354418.jpg

2016-ban 5 évesek lettünk, ez alkalomból jelentettük meg Tábori Évkönyvünket a felejthetetlen nyári táborok emlékére! Töltsd le ingyenesen angol és német feladatgy?jteményünkkel együtt! Olvasd el a 2017-es nyári táborunk élménybeszámolóját a blogunkban!

banner banner