Nyelvi morzsák - feliratkozás
Email:
Vezetéknév:
Keresztnév:
Nyelv:
Szint:
Feliratkozás
Mégsem
x
Feliratkozás a hírlevélre
Szivárvány tanoda kezdőlap » Nyelvoktatás » E-learning nyelvtanulás

E-learning nyelvtanulás

Mit jelent e-learning nyelvet tanulni?

E-learning, azaz online távoktatásos formában is hatékonyan tanulhatsz, mivel az önálló tanulásra alkalmas kurzus tananyagát és feladatait egyéni igényeidnek és nyelvtudásodnak megfelelően állítjuk össze. A tanulási időt rugalmasan választhatod meg, amikor neked leginkább megfelelő. A live-online konzultációkon pedig szaktanári útmutatást és segítséget kaphatsz a tananyagod elsajátításához. 

 

AJÁNLJUK NEKED, HA...

 • nem tudsz egyáltalán részt venni nyelvórákon
 • nagyon változó és kiszámíthatatlan az időbeosztásod
 • a beszédkészség fejlesztése nem elsődleges számodra
 • szintre hozásra van szükséged, mielőtt bekapcsolódsz egy tantermi vagy live-online nyelvtanfolyamba
 • a lehető legkevesebbet szeretnél költeni nyelvtanulásra

 

NEM AJÁNLJUK NEKED, HA...

 • elsősorban a beszédkészségedet szeretnéd fejleszteni

 

Választható e-learning kurzusaink NÉMET  ÉS  ANGOL nyelven

 

E-learning német nyelvtanulás

 

E-learning tananyagcsomagok személyre szabottan bérlettel:

 

Válassz bérleteink közül annak megfelelően, hogy milyen intenzitással szeretnél tanulni. Ezeket az e-learning bérleteket különösen ajánljuk neked akkor, ha a költségesebb egyéni oktatás díját szeretnéd csökkenteni. Amennyiben a távoktatást kombinálod heti egyszeri live - online tanórával, sokkal költségkímélőbben élvezheted az egyéni tanulás előnyeit. Mivel plusz konzultációt kedvezményes óradíjjal igényelhetsz.

 

Havi bérlet (alapcsomag)

E-tananyagok éscsomag1 feladatok önálló tanulásra "kívánságod szerint", személyre szabottan összeállítva (témaköröket összefoglaló szó- és kifejezés-gyűjteményekkel, audio és audiovizuális anyagokkal) megoldókulccsal, illetve tanári javí­tással és értékeléssel. A bérlet az egyéni igények és a nyelvtudás szintjének figyelembe vételével hetente 1 leckét (kb. 4 -5 tanórai anyagot), valamint 1 x 60 perces live-online konzultációt tartalmaz a saját magántanároddal.

A bérlet ára: 14 990 Ft  

 További konzultációs lehetőség igényelhető: 2 800 Ft / 60 perc


Havi bérlet (intenzí­v csomag)

Csomag2E-tananyagok és feladatok önálló tanulásra "kívánságod szerint", személyre szabottan összeállítva (témaköröket összefoglaló szó- és kifejezés-gyűjteményekkel, audio és audiovizuális anyagokkal) megoldókulccsal, illetve tanári javítással és értékeléssel. A bérlet az egyéni igények és a nyelvtudás szintjének figyelembe vételéel hetente 2 leckét (kb. 9 -10 tanórai anyagot), valamint 2 x 60 perces live-online konzultációt tartalmaz a saját magántanároddal.

A bérlet ára: 26 990 Ft  

További konzultációs lehetőség igényelhető: 2 800 Ft / 60 perc


Havi bérlet (szuperintenzí­v csomag)

Csomag3E-tananyagok és feladatok önálló tanulásra "kívánságod szerint", személyre szabottan összeállí­tva (témaköröket összefoglaló szó- és kifejezés-gyűjteményekkel, audio és audiovizuális anyagokkal) megoldókulccsal, illetve tanári javí­tással és értékeléssel. A bérlet az egyéni igények és a nyelvtudás szintjének figyelembe vételével hetente 3 leckét (kb. 14 -15 tanórai anyagot), valamint 3 x 60 perces live-online konzultációt tartalmaz a saját magántanároddal.

A bérlet ára: 37 990 Ft  

További konzultációs lehetőség igényelhető: 2 800 Ft / 60 perc

 

Milyen formában kapod meg az e-learning bérletet?

 
A tananyagokat E-leckeként (pdf formátumban) küldjük el, a feladatokat letöltheted, a hanganyagokat és a videókat online érheted el virtuális Tanodánkból. Tanárunk a megrendelés elküldése után 3 napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

Rendeld meg a bérletedet

Megrendelem!

 

online angol nyelvtanulás


E-learning tananyagcsomagok

Válassz tanulási célodnak megfelelő speciális és témaközpontú e-learning kurzusaink közül a számodra legjobb mentorálási formával. Mentor-tanárod nemcsak figyelemmel kíséri és koordinálja nyelvtanulásodat, hanem az alap tananyagot igényed szerint az egyéni nyelvtudásod és előre haladásod figyelembe vételével kiegészítő tananyagokkal és feladatokkal bőví­ti.

 

 Mentorálási formák:

 

tutor tanár

Mentor-tanárunktól
bármelyik e-learning csomagunk elvégzéséhez szakszerű útmutatást és segítséget kapsz. A mentorod a kurzus során közvetlen kapcsolatban áll veled és személyre szabott, hatékony tanári segí­tséget nyújt önálló tanulásodhoz: kijavítja és értékeli a fogalmazásos - í­rásos feladataidat, motiválja és figyelemmel kí­séri az előre haladásodat; emailben segí­t, ha kérdésed, problémád merül fel a tananyaggal kapcsolatban.

Bármelyik e-learning tananyagcsomagunkat kombinálhatod egyéni vagy kiscsoportos live- online órákkal.

 

csoportos óra

E-learning tanfolyam (e-learning csomag + live- online kiscsoportos óra)
A mentorálást kombinálhatod live- online kiscsoportos ( max. 4 - 5 fő ) konzultációval ( 60 perc ) azért, hogy a beszéd terén is fejlődj. A virtuális tantermünkben tartott órákon tanári irányí­tással kifejezetten beszédgyakorlatokat folytatsz csoporttársaiddal, és választ kapsz a tananyaggal kapcsolatos kérdéseidre is. A csoportos órákon veled megegyező szintű és azonos tananyagból tanuló diákokkal veszel részt. A tanfolyamok indulása és a konzultációk előre meghirdetett időpontokban vannak, í­gy előzetesen be tudsz jelentkezni. Természetesen a tanfolyam ideje alatt a mentor-tanárod emailben a rendelkezésedre áll.

Konzultáció kedvezményes dí­ja: 840 Ft / 60 perc / fő

 

egyéni óraEgyéni live- online órákkal kombinálhatod a távoktatás csomagodat:
Így sokkal költségkí­mélőbben élvezheted az egyéni tanulás előnyeit, mivel plusz konzultációt kedvezményes óradí­jjal igényelhetsz. A saját magántanárod javítja ki a feladataidat, és segí­ti önálló tanulásodat, ha kérdésed, problémád merül fel, hiszen a live - online konzultációid mellett
rendszeres e-mail kapcsolatban állsz vele.

Live- online óra kedvezményes dí­ja: 2 500 Ft / 60 perc

 

 

 

E-learning tananyagaink német nyelvből
 

 Alltagsdeutsch - Beszélsz németül a hétköznapokban?

tutor tanárKezdő szinttől 10 leckéből álló e-learning modulok önálló tanulásra: a hétköznapi életben elhangzó szituációkon keresztül sajátí­thatod el a német nyelvet tanári irányí­tással. A tananyag mintapárbeszédeit, hallásmegértést fejlesztő gyakorlatait online virtuális tantermünkben hallgathatod meg, szintén itt vehetsz részt live- online konzultációkon. A konzultációk során tanári útmutatást kapsz tanulásodhoz, és megbeszélheted a kijaví­tott feladataid hibáit.


Mit tartalmaz egy modul? 

 • 30 tanórányi tananyagot (hanganyagokkal és videókkal),
 • tanulási tervet és útmutatót,
 • a feladatok megoldókulcsát és javí­tását,
 • szintellenőrző tesztet,
 • mentor - tanár értékelését és folyamatos rendelkezésre állását emailben,
 • kiegészí­tő mellékletként magyar nyelvű nyelvtani magyarázatokat, valamint szó- és kifejezés gyűjteményeket.


Egy modult 3 hónap alatt lehet normál tempóban elvégezni.

Egy modul ára: 14 990 Ft

Töltsd le ingyenesen az első leckét és jelentkezz be Tanodánkba, hogy meghallgasd a leckékhez tartozó videókat, hanganyagokat.

Letöltöm az első leckét

 

 "Tanulj németül a munkádhoz" speciális moduljaink"

tutor tanárKezdő szinttől alapfokú nyelvtudást szerezhetsz 10 leckéből álló e-learning moduljainkkal. Munkahelyi szituációkon keresztül sajátí­thatod el szakmaspecifikusan a német nyelvet önállóan, de tanári irányí­tással. Tanulásodhoz igényednek megfelelően egyéni vagy kiscsoportos live- online órákra is bejelentkezhetsz. A tananyag mintapárbeszédeit, hallásmegértést fejlesztő gyakorlatait online virtuális tantermünkben és oktatórendszerünkben hallgathatod meg.

 

Mit tartalmaz egy modul?

 • 30 tanórányi szakmaspecifikus tananyagot (hanganyagokkal és videókkal),
 • tanulási tervet és útmutatót,
 • szintellenőrző tesztet,
 • a feladatok megoldókulcsát és javí­tását,
 • mentor - tanár értékelését és folyamatos rendelkezésre állását emailben,
 • kiegészí­tő mellékletként magyar nyelvű nyelvtani magyarázatokat, valamint szakmaspecifikus szó- és kifejezés gyűjteményeket.


Egy modult 3 hónap alatt lehet normál tempóban elvégezni.


Moduljaink az alábbi szakterületeken kaphatók:

 • Étteremben dolgozom
 •  Szállodában dolgozom
 •  Boltban dolgozom
 •  Kamionsofőr vagyok
 •  Idősgondozásban dolgozom
 •  Szépségszalonban dolgozom (fodrász, kozmetika, műkörömépí­tés)

 

Egy modul ára: 14 990 Ft

Rendeld meg a modult

Megrendelem!

 

 Nyelvtani rendszerező alapfokon

tutor tanárNem tudsz egy mondatot helyesen összerakni? Szeretnél helyesen beszélni? Alapfokú nyelvvizsgára készülsz? Akkor ezt a tananyagcsomagot neked í­rtuk, mert a hétköznapi beszédhelyzetekben gyakran használt és az alapfokú nyelvvizsgához is szükséges nyelvtani szabályokat tanulod meg és gyakorlod be életszerű  példamondatokon keresztül.


Mit tartalmaz a tananyagcsomag?

 • magyar nyelven az alapszintű német nyelvtan magyarázatát (ábrákkal és életszerű példamondatokkal),
 • nyelvtani gyakorlatokat,
 • tanulási tervet és útmutatót,
 • szintellenőrző tesztet,
 • a feladatok megoldókulcsát és javí­tását,
 • mentor - tanár értékelését és folyamatos rendelkezésre állását emailben.


A tananyagcsomag ára: 14 500 Ft ( egyszeri díj )

 

 Nyelvtani rendszerező középfokon

tutor tanárNem tudsz helyesen fogalmazni? Szeretnél helyesen beszélni? Középfokú nyelvvizsgára vagy érettségire készülsz? Akkor ezt a tananyagcsomagot neked írtuk, mert a hétköznapi beszédhelyzetekben, a munkában és az í­rott szövegekben gyakran használt, valamint a középfokú nyelvvizsgához is szükséges nyelvtani szabályokat tanulod meg és gyakorlod be életszerű példamondatokon keresztül.


Mit tartalmaz a tananyagcsomag?

 • magyar nyelven a középszintű német nyelvtan magyarázatát (ábrákkal és életszerű példamondatokkal),
 • nyelvtani gyakorlatokat,
 • tanulási tervet és útmutatót,
 • szintellenőrző tesztet,
 • a feladatok megoldókulcsát és javí­tását,
 • mentor - tanár értékelését és folyamatos rendelkezésre állását emailben.


A tananyagcsomag ára:
19 500 Ft ( egyszeri díj )

 

Rendeld meg a tananyagcsomagodat

Megrendelem!

 

Levélírás alapfokon

levél20 leckéből álló tananyagcsomagunkkal megtanulod és begyakorlod az alapfokú szintű baráti és hivatalos levélírást. Minden leckében egy - egy levéltí­pus jellemzőit ismered meg mintalevelén keresztül és kapsz hozzá egy levélí­rásos feladatot. A leveleidet mentor-tanár javí­tja ki, magyarázatokat fűz hozzá és értékeli.


A kurzus elvégzéséhez minimum alapfokú nyelvtudás szükséges. Ajánljuk nyelvvizsgára készüléshez!


A tananyagcsomag ára:
20 500 Ft ( egyszeri dí­j )

 

Levélírás középfokon

levél25 leckéből álló tananyagcsomagunkkal megtanulod és begyakorlod a középfokú szintű baráti és hivatalos levélí­rást. Minden leckében egy - egy levéltí­pus jellemzőit ismered meg mintalevelén keresztül és kapsz hozzá egy levélí­rásos feladatot. A leveleidet mentor-tanár javí­tja ki, magyarázatokat fűz hozzá és értékeli.


A kurzus elvégzéséhez minimum középfokú nyelvtudás szükséges. Ajánljuk nyelvvizsgára készüléshez!

 
A tananyagcsomag ára: 30 500 Ft ( egyszeri díj

 

Milyen formában kapod meg az e-learning tananyacsomagot?


A tananyagokat E-leckeként (pdf formátumban) küldjük el, a feladatokat letöltheted, a hanganyagokat és a videókat online érheted el virtuális Tanodánkból.
Rendeld meg a kiválasztott e-learning csomagodat! Kattints a megrendelem gombra!

Rendeld meg a tananyagcsomagodat

Megrendelem!

@szivarvanytanoda
Aktualitások
1554572785.jpg

NE MARADJ LE! INGYENES hozzáférés TANANYAGTÁRUNKBAN e-learning leckéinkhez és képzési tanácsadás! Jelentkezz el?zetesen 2019. szeptember 29-ig!

1452583197.jpg

Új idegen nyelv a kínálatunkban! Tanulj online olaszul! Miért? Mert ez a nyelv magával ragad és egy új életérzést ad! Kattints és jelentkezz most!

Nyelvtanfolyamok
1452586511.jpg

Nem mersz bátran megszólalni? Várunk innovatív beszédtréningjeinkre. Ne aggódj, ha nem beszélsz még folyékonyan, légy a törzsvendégünk és társalogj fesztelenül arról, ami igazán érdekel, hogy a tanult idegen nyelvet valóban tudd használni!

1452586457.jpg

Mi "rád szabjuk" az ANGOL, a NÉMET vagy az OLASZ nyelvet célod, nyelvtudásod, életkorod és id?beosztásod szerint. A tanulásod helyét és módját is te választod! Neked melyik jön be?

1387012132.jpg

Külföldi munkára, üzletembereknek, külföldön élőknek, turistáknak ...

Nyelvi utazás 2018
1482354418.jpg

2016-ban 5 évesek lettünk, ez alkalomból jelentettük meg Tábori Évkönyvünket a felejthetetlen nyári táborok emlékére! Töltsd le ingyenesen angol és német feladatgy?jteményünkkel együtt! Olvasd el a 2017-es nyári táborunk élménybeszámolóját a blogunkban!

banner banner