Szivárvány tanoda kezdőlap » Nyelvoktatás » E-learning nyelvtanulás

E-learning nyelvtanulás

Mit jelent e-learning nyelvet tanulni?

E-learning, azaz online távoktatásos formában is hatékonyan tanulhatsz, mivel az önálló tanulásra alkalmas kurzus tananyagát és feladatait egyéni igényeidnek és nyelvtudásodnak megfelelően állítjuk össze. A tanulási időt rugalmasan választhatod meg, amikor neked leginkább megfelelő. A live-online konzultációkon pedig szaktanári útmutatást és segítséget kaphatsz a tananyagod elsajátításához. 

 

AJÁNLJUK NEKED, HA...

 • nem tudsz egyáltalán részt venni nyelvórákon
 • nagyon változó és kiszámíthatatlan az időbeosztásod
 • a beszédkészség fejlesztése nem elsődleges számodra
 • szintre hozásra van szükséged, mielőtt bekapcsolódsz egy tantermi vagy live-online nyelvtanfolyamba
 • a lehető legkevesebbet szeretnél költeni nyelvtanulásra

 

NEM AJÁNLJUK NEKED, HA...

 • elsősorban a beszédkészségedet szeretnéd fejleszteni

 

Választható e-learning kurzusaink NÉMET  ÉS  ANGOL nyelven

 

E-learning német nyelvtanulás

 

E-learning tananyagcsomagok személyre szabottan bérlettel:

 

Válassz bérleteink közül annak megfelelően, hogy milyen intenzitással szeretnél tanulni. Ezeket az e-learning bérleteket különösen ajánljuk neked akkor, ha a költségesebb egyéni oktatás díját szeretnéd csökkenteni. Amennyiben a távoktatást kombinálod heti egyszeri live - online tanórával, sokkal költségkímélőbben élvezheted az egyéni tanulás előnyeit. Mivel plusz konzultációt kedvezményes óradíjjal igényelhetsz.

 

Egyéni bérlet (alapcsomag)

E-tananyagok éscsomag1 feladatok önálló tanulásra, melyet a saját magántanárod állít össze az igényed szerint személyre szabottan (témaköröket összefoglaló szó- és kifejezés-gyűjteményekkel, audio és audiovizuális anyagokkal, tanulási útmutatóval) megoldókulccsal, illetve tanári javítással és értékeléssel. A bérlet az egyéni igények és a nyelvtudás szintjének figyelembe vételével 4 leckét (1 lecke kb. 4 -5 tanórai anyag), valamint 1 x 60 perces live-online konzultációt tartalmaz a saját magántanároddal. A bérlet mindig a megvétel időpontjától számítva 6 hétig érvényes.

A bérlet ára: 14 990 Ft  

További konzultációs lehetőség igényelhető: 2 800 Ft / 60 perc


Egyéni bérlet (intenzí­v csomag)

Csomag2E-tananyagok és feladatok önálló tanulásra melyet a saját magántanárod állít össze az igényed szerint, személyre szabottan (témaköröket összefoglaló szó- és kifejezés-gyűjteményekkel, audio és audiovizuális anyagokkal, tanulási útmutatóval) megoldókulccsal, illetve tanári javítással és értékeléssel. A bérlet az egyéni igények és a nyelvtudás szintjének figyelembe vételével 8 leckét (1 lecke kb. 4 -5 tanórai anyag), valamint 2 x 60 perces live-online konzultációt tartalmaz a saját magántanároddal. A bérlet mindig a megvétel időpontjától számítva 10 hétig érvényes.

A bérlet ára: 26 990 Ft  

További konzultációs lehetőség igényelhető: 2 800 Ft / 60 perc


Egyéni bérlet (szuperintenzí­v csomag)

Csomag3E-tananyagok és feladatok önálló tanulásra, melyet a saját magántanárod állít össze az igényed szerint, személyre szabottan (témaköröket összefoglaló szó- és kifejezés-gyűjteményekkel, audio és audiovizuális anyagokkal, tanulási útmutatóval) megoldókulccsal, illetve tanári javítással és értékeléssel. A bérlet az egyéni igények és a nyelvtudás szintjének figyelembe vételével 12 leckét (1 lecke kb. 4 -5 tanórai anyagot), valamint 3 x 60 perces live-online konzultációt tartalmaz a saját magántanároddal. A bérlet mindig a megvétel időpontjától számítva 14 hétig érvényes.

A bérlet ára: 37 990 Ft  

További konzultációs lehetőség igényelhető: 2 800 Ft / 60 perc

 

Milyen formában kapod meg az e-learning bérletet?

 
Az E-leckéidet Tananyagtárunkban teszi a tanárod elérhetővé számodra a haladási tempódnak megfelelően Tanárunk a megrendelés elküldése után 3 napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

Rendeld meg a bérletedet

Megrendelem!

 

online angol nyelvtanulás


E-learning tananyagcsomagok

Válassz tanulási célodnak megfelelő speciális és témaközpontú e-learning kurzusaink közül a számodra legjobb mentorálási formával. Mentor-tanárod nemcsak figyelemmel kíséri és koordinálja nyelvtanulásodat, hanem az alap tananyagot igényed szerint az egyéni nyelvtudásod és előre haladásod figyelembe vételével kiegészítő tananyagokkal és feladatokkal bőví­ti.

 

 Mentorálási formák:

 

tutor tanár

Mentor-tanárunktól
bármelyik e-learning csomagunk elvégzéséhez szakszerű útmutatást és segítséget kapsz. A mentorod a kurzus során közvetlen kapcsolatban áll veled és személyre szabott, hatékony tanári segí­tséget nyújt önálló tanulásodhoz: kijavítja és értékeli a fogalmazásos - í­rásos feladataidat, motiválja és figyelemmel kí­séri az előre haladásodat; emailben segí­t, ha kérdésed, problémád merül fel a tananyaggal kapcsolatban.

Bármelyik e-learning tananyagcsomagunkat kombinálhatod egyéni vagy kiscsoportos live- online órákkal.

 

csoportos óra

E-learning tanfolyam (e-learning csomag + live- online kiscsoportos óra)
A mentorálást kombinálhatod live- online kiscsoportos ( max. 4 - 5 fő ) konzultációval ( 60 perc ) azért, hogy a beszéd terén is fejlődj. A virtuális tantermünkben tartott órákon tanári irányí­tással kifejezetten beszédgyakorlatokat folytatsz csoporttársaiddal, és választ kapsz a tananyaggal kapcsolatos kérdéseidre is. A csoportos órákon veled megegyező szintű és azonos tananyagból tanuló diákokkal veszel részt. A tanfolyamok indulása és a konzultációk előre meghirdetett időpontokban vannak, í­gy előzetesen be tudsz jelentkezni. Természetesen a tanfolyam ideje alatt a mentor-tanárod emailben a rendelkezésedre áll.

Konzultáció kedvezményes dí­ja: 840 Ft / 60 perc / fő

 

egyéni óraEgyéni live- online órákkal kombinálhatod a távoktatás csomagodat:
Így sokkal költségkí­mélőbben élvezheted az egyéni tanulás előnyeit, mivel plusz konzultációt kedvezményes óradí­jjal igényelhetsz. A saját magántanárod javítja ki a feladataidat, és segí­ti önálló tanulásodat, ha kérdésed, problémád merül fel, hiszen a live - online konzultációid mellett
rendszeres e-mail kapcsolatban állsz vele.

Live- online óra kedvezményes dí­ja: 2 500 Ft / 60 perc

 

 

 

E-learning tananyagaink német nyelvből
 

 Alltagsdeutsch - Beszélsz németül a hétköznapokban?

tutor tanárKezdő szinttől 15 leckéből álló e-learning modulok önálló tanulásra: a hétköznapi életben elhangzó szituációkon keresztül sajátí­thatod el a német nyelvet tanári irányí­tással. A tananyag mintapárbeszédeit, hallásmegértést fejlesztő gyakorlatait online tananyagtárunkban hallgathatod, illetve nézheted meg, szintén itt tesszük hétről hétre elérhetővé számodra a tananyagaidat és gyakorló feladataidat. Tanárodtól e-mailben útmutatást kapsz tanulásodhoz, és írásban konzultálhatsz vele a kijavított feladataid hibáiról, vagy a leckéd számodra nem érthető részeiről.


Mit tartalmaz egy modul? 

 • 30 tanórányi tananyagot (hanganyagokkal és videókkal),
 • tanulási tervet és útmutatót,
 • a feladatok megoldókulcsát és javí­tását,
 • szintellenőrző tesztet,
 • mentor - tanár értékelését és folyamatos rendelkezésre állását emailben,
 • kiegészí­tő mellékletként magyar nyelvű nyelvtani magyarázatokat, valamint nyomtatható szó- és kifejezés gyűjteményeket, TANULÓKÁRTYÁKAT.


Egy modult 4 hónap alatt lehet normál tempóban elvégezni.

Egy modul ára: 14 990 Ft

Töltsd le ingyenesen az első leckét és jelentkezz be Tanodánkba, hogy meghallgasd a leckékhez tartozó videókat, hanganyagokat.

Letöltöm az első leckét

 

 "Tanulj németül a munkádhoz" speciális moduljaink"

tutor tanárKezdő szinttől alapfokú nyelvtudást szerezhetsz 15 leckéből álló e-learning moduljainkkal. Munkahelyi szituációkon keresztül sajátí­thatod el szakmaspecifikusan a német nyelvet önállóan, de tanári irányí­tással. Tanulásodhoz igényednek megfelelően egyéni vagy kiscsoportos live- online órákra is bejelentkezhetsz kedvezményes óradíjon. A tananyag mintapárbeszédeit, hallásmegértést fejlesztő gyakorlatait online tananyagtárunkban hallgathatod illetve nézheted meg, szintén itt tesszük hétről hétre elérhetővé számodra a tananyagaidat és gyakorló feladataidat is.

 

Mit tartalmaz egy modul?

 • 30 tanórányi szakmaspecifikus tananyagot (hanganyagokkal és videókkal),
 • tanulási tervet és útmutatót,
 • szintellenőrző tesztet,
 • a feladatok megoldókulcsát és javí­tását,
 • mentor - tanár értékelését és folyamatos rendelkezésre állását emailben,
 • kiegészí­tő mellékletként magyar nyelvű nyelvtani magyarázatokat, valamint nyomtatható szakmaspecifikus szó- és kifejezés gyűjteményeket, TANULÓKÁRTYÁKAT.


Egy modult 4 hónap alatt lehet normál tempóban elvégezni.


Moduljaink az alábbi szakterületeken rendelhetők:

 • Étteremben dolgozom
 •  Szállodában dolgozom
 •  Boltban dolgozom
 •  Kamionsofőr vagyok
 •  Idősgondozásban dolgozom
 •  Szépségszalonban dolgozom (fodrász, kozmetika, műkörömépí­tés)

 

Egy modul ára: 14 990 Ft

Rendeld meg a modult

Megrendelem!

 
Kipróbálnád az e-learning tanulást? Jelentzkezz Nyílt napunkra!

*A jelentkezési lapon a „Választott oktatási formának” a „Nyílt napot” jelöld be!

Minden hónapban online NYÍLT NAPOT tartunk, amikor INGYENES hozzáférést kapsz egy – egy e-learning leckénkhez Tananyagtárunkban!

Regisztráció!

 

 Nyelvtani rendszerező alapfokon

tutor tanárNem tudsz egy mondatot helyesen összerakni? Szeretnél helyesen beszélni? Alapfokú nyelvvizsgára készülsz? Akkor ezt a tananyagcsomagot neked í­rtuk, mert a hétköznapi beszédhelyzetekben gyakran használt és az alapfokú nyelvvizsgához is szükséges nyelvtani szabályokat tanulod meg és gyakorlod be életszerű  példamondatokon keresztül.


Mit tartalmaz a tananyagcsomag?

 • magyar nyelven az alapszintű német nyelvtan magyarázatát (ábrákkal és életszerű példamondatokkal),
 • nyelvtani gyakorlatokat,
 • tanulási tervet és útmutatót,
 • szintellenőrző tesztet,
 • a feladatok megoldókulcsát és javí­tását,
 • mentor - tanár értékelését és folyamatos rendelkezésre állását emailben.


A tananyagcsomag ára: 14 500 Ft ( egyszeri díj )

 

 Nyelvtani rendszerező középfokon

tutor tanárNem tudsz helyesen fogalmazni? Szeretnél helyesen beszélni? Középfokú nyelvvizsgára vagy érettségire készülsz? Akkor ezt a tananyagcsomagot neked írtuk, mert a hétköznapi beszédhelyzetekben, a munkában és az í­rott szövegekben gyakran használt, valamint a középfokú nyelvvizsgához is szükséges nyelvtani szabályokat tanulod meg és gyakorlod be életszerű példamondatokon keresztül.


Mit tartalmaz a tananyagcsomag?

 • magyar nyelven a középszintű német nyelvtan magyarázatát (ábrákkal és életszerű példamondatokkal),
 • nyelvtani gyakorlatokat,
 • tanulási tervet és útmutatót,
 • szintellenőrző tesztet,
 • a feladatok megoldókulcsát és javí­tását,
 • mentor - tanár értékelését és folyamatos rendelkezésre állását emailben.


A tananyagcsomag ára:
19 500 Ft ( egyszeri díj )

 

Rendeld meg a tananyagcsomagodat

Megrendelem!

 

Levélírás alapfokon

levél20 leckéből álló tananyagcsomagunkkal megtanulod és begyakorlod az alapfokú szintű baráti és hivatalos levélírást. Minden leckében egy - egy levéltí­pus jellemzőit ismered meg mintalevelén keresztül és kapsz hozzá egy levélí­rásos feladatot. A leveleidet mentor-tanár javí­tja ki, magyarázatokat fűz hozzá és értékeli.


A kurzus elvégzéséhez minimum alapfokú nyelvtudás szükséges. Ajánljuk nyelvvizsgára készüléshez!


A tananyagcsomag ára:
20 500 Ft ( egyszeri dí­j )

 

Levélírás középfokon

levél25 leckéből álló tananyagcsomagunkkal megtanulod és begyakorlod a középfokú szintű baráti és hivatalos levélí­rást. Minden leckében egy - egy levéltí­pus jellemzőit ismered meg mintalevelén keresztül és kapsz hozzá egy levélí­rásos feladatot. A leveleidet mentor-tanár javí­tja ki, magyarázatokat fűz hozzá és értékeli.


A kurzus elvégzéséhez minimum középfokú nyelvtudás szükséges. Ajánljuk nyelvvizsgára készüléshez!

 
A tananyagcsomag ára: 30 500 Ft ( egyszeri díj

 

Milyen formában kapod meg az e-learning tananyacsomagot?


A tananyagokat E-leckeként (pdf formátumban) küldjük el, a feladatokat letöltheted, a hanganyagokat és a videókat online érheted el virtuális Tanodánkból.
Rendeld meg a kiválasztott e-learning csomagodat! Kattints a megrendelem gombra!

Rendeld meg a tananyagcsomagodat

Megrendelem!

Aktualitások
1575037322.jpg

KÖZÉPFOKÚ ÍRÁSBELI NYELVVIZSGÁRA FELKÉSZÍT? TÁVOKTATÁSOS TANFOLYAMUNKRA és LIVE-ONLINE SZÓBELI TÉMAKÖRÖKB?L FELKÉSZÍT? WORKSHOPJAINKRA már jelentkezhetsz!

1573587155.jpg

2020. FEBRUÁR 1. 9:00 – 13:00 - Hol nyelvvizsgázzak? Mikor tegyem le? Hogyan készüljek fel? - INGYENES SZINTFELMÉRÉS és SZÓBELI VIZSGASZITUÁCIÓ, és sok - sok információ a vizsgaközpontokról és tipikus vizsgafeladatokról

1574524728.jpg

Nyelvvizsgáznál német vagy angol nyelvb?l, de bizonytalan vagy? Szívesen szereznél vizsgarutint? JELENTKEZZ, hogy SEGÍTHESSÜNK NEKED!

Nyelvtanfolyamok
1452586511.jpg

Nem mersz bátran megszólalni? Várunk innovatív beszédtréningjeinkre. Ne aggódj, ha nem beszélsz még folyékonyan, légy a törzsvendégünk és társalogj fesztelenül arról, ami igazán érdekel, hogy a tanult idegen nyelvet valóban tudd használni!

1452586457.jpg

Mi "rád szabjuk" az ANGOL, a NÉMET vagy az OLASZ nyelvet célod, nyelvtudásod, életkorod és id?beosztásod szerint. A tanulásod helyét és módját is te választod! Neked melyik jön be?

1387012132.jpg

Külföldi munkára, üzletembereknek, külföldön élőknek, turistáknak ...

Nyelvi utazás 2020
1482354418.jpg

2016-ban 5 évesek lettünk, ez alkalomból jelentettük meg Tábori Évkönyvünket a felejthetetlen nyári táborok emlékére! Töltsd le ingyenesen angol és német feladatgy?jteményünkkel együtt! Olvasd el a 2017-es nyári táborunk élménybeszámolóját a blogunkban!

banner banner