Barion Pixel

Instant nyelvtan

Instant nyelvtan

 • Nem mersz megszólalni németül, mert nem tudsz helyesen beszélni?
 •  
 • Tanultál már németül, de megakadtál egy szinten?
 •  
 • Gondoltál már arra, hogy a tanulási módszereden kellene változtatni? A legtöbben külön tanulják a nyelvtant és a szavakat, ha te is ebbe a csoportba tartozol, itt az ideje, hogy változtass!

 

INSTANT KÉPES NÉMET NYELVTAN új sorozatomban is az anyanyelved megtanulásához hasonlóan, a nyelvtant és a szavakat együtt tanulod meg HASZNOS PÉLDAMONDATOKból kiindulva, melyeket minden leckében egy – egy visszatérő témakör köré csoportosítottam. Az egyes leckékben így úgy sajátíthatsz el egy – egy nyelvtani szabályt, hogy csak a mindennapokban használható PÉLDAMONDATOK MEMORIZÁLÁSA után jön a NYELVTANI SZABÁLY FELFEDEZÉSE. Az e-tankönyvemben a nyelvtani szabályokat érthetően, ábrákkal és táblázatokkal magyarázom el a megtanult példamondatok alapján. Az e-munkafüzetben pedig ezeket a mondatokat gyakoroljuk be a nyelvtannal együtt. Több feladatot interaktív is meg tudsz oldani, akár többször is, ami szintén a nyelvtan és a szavak rögzülését segíti.

 

Az első rész videójából megtudhatod, hogy MIÉRT JÓ TELJES MONDATOKAT TANULNI szavak helyett, mi a német mondat alapszórendje, mi az a mondatkeret és mi cserélődik fel a fordított szórendben. Természetesen kijelentő és kérdő sablonmondatokat is memorizálunk. A mindennapokban az udvariasság kifejezésére használható példamondatok alapján fedezzük fel a NÉMET MONDAT ALAPSZÓRENDJÉT, nézd meg a videómat:

 
Igen, szeretnék így gyorsan és hatékonyan németet tanulni.
Megrendelem az Instant képes német nyelvtan 1. részét

Megrendelem!

 

Miért jó teljes mondatokat tanulni szavak helyett?!

Mert rövid idő alatt lesz egy „kulcsra kész mondatkészleted”, ami automatikusan, szinte gondolkodás nélkül jön elő beszéd közben is, és még azon sem kell aggódnod, hogy nyelvtanilag helytelenek a mondataid. Hiszen

 1. időt spórolsz,
 2.  
 3. nyelvtant is elsajátítasz,
 4.  
 5. a szókincsed is gyarapodik.
 6.  
 7. még a német mondataid is helyesek lesznek.

„A NÉMET MONDAT FELÉPÍTÉSE ÉS SZÓRENDJE” az INSTANT KÉPES NÉMET NYELVTAN sorozat első része, melyben az egyes leckékben más – más mondattípusokról tanulunk. Így a példamondatok memorizálása közben a nyelvtan és a szókincs egyszerre rögzül.

A sok – sok KÉPES MAGYARÁZAT pedig segít a nyelvtan logikáját megérteni!

Az INSTANT KÉPES NYELVTAN E-MUNAFÜZETben a helyes mondatokat gyakorlod be, interaktív feladatokkal még élvezetesebben és hatékonyabban!

 

 
8 ok, amiért jó lesz neked az „Instant képes német nyelvtan”
 1. mert a példamondatok tanulása közben rövid idő alatt egyszerre sajátítod el a szókincset és a nyelvtant úgy, ahogyan az életben is használnod kell,
 2.  
 3. mert életszerű mondatokban adagolva pontosan úgy tanulod a németet, ahogyan beszélsz a hétköznapokban és a munka közben, sőt ezzel megmenekülsz a nyelvtani szabályok magolásától is,
 4.  
 5. mert így a rosszul megtanult és berögzült nyelvtani, vagy kiejtési hibáidat is korrigálod,
 6.  
 7. mert így a német mondatszerkezetek rögzülnek, és már néhány lecke átvétele után komplett, hibátlan és németes mondatokat tudsz elmondani a puszta szavak egymás mellé dobálása helyett,
 8.  
 9. mert bátrabban megszólalsz majd, és többet értesz meg a németből,
 10.  
 11. mert a mondatok variálásával németesebben, kevesebb hibával és folyékonyabban beszélsz majd, mintha a szótári alakban lévő szavakból, a nullából kellene összeraknod a mondanivalód,
 12.  
 13. mert felhúzza a nyelvtudásodat egy stabil kommunikációs szintre, hiszen a leggyakrabban használt szavakból épülnek fel a PÉLDAMONDATOK,
 14.  
 15. mert közel 20 éves tanítási tapasztalat és a diákjaink nyelvtanulási sikerei állnak a sok munkával és teszteléssel összeállított e-tankönyvem és e- munkafüzetem mögött, amivel hónapok tanulását spórolod meg.

 

 

 
Kinek szól az Instant képes német nyelvtan?
 1. Neked való, ha lehető legrövidebb idő alatt alapszintű némettudásra van szükséged, de teljesen kezdő vagy!
 2.  
 3. Ideális, ha régebben tanultál németet, de úgy érzed, hogy már mindent elfelejtettél, amit tudtál, és most gyorsan fel kell elevenítened a némettudásodat.
 4.  
 5. Neked való, ha félsz megszólalni németül, nehogy hibásan mondj ki valamit. Most végre megtanulsz németül gondolkodni és fordítgatás nélkül helyesen beszélni!
 6.  
 7. Ha NYELVVIZSGÁZNI szeretnél, hatékonyan rendszerezheted a nyelvtani ismereteidet és közben még a szókincsedet is aktivizálod!

 
Hogyan épül fel?

INSTANT KÉPES NYELVTAN PÉLDAMONDATOKKAL E-BOOK – A NÉMET MONDAT FELÉPÍTÉSE ÉS SZÓRENDJE

A HASZNOS PÉLDAMONDATOK TÉMAKÖREI, melyek minden leckében visszatérnek:

 1. Udvarias kifejezések
 2. Mindennapokban használható általános mondatok
 3. Szállodában
 4. Étteremben
 5. Boltban
 6. Ügyintézés
 7. Ápolás
 8. Napi tevékenységek
 9. Állásinterjú

 

Tartalomjegyzék

Tanácsok a tanuláshoz

 1. lecke: A kijelentő és a kérdőmondat: A német mondat alapszórendje és a kérdő mondat „Fordított szórendje”, a kérdőmondat fajtái és a német kérdőszavak
 2.  
 3. lecke: A német mondatkeret: Elváló és nem elváló igekötők
 4.  
 5. lecke: A német mondatkeret: Állandósult szókapcsolatok
 6.  
 7. lecke: A német mondatkeret: Mondat több igével jelen időben
 8.  
 9. lecke: A német mondatkeret: Az összetett múlt idő (Perfekt) mondatszerkezete

 

Ezt a könyvet Neked írtam, hogy rövid idő alatt magabiztosan, folyékonyan és helyesen legyél képes német nyelven beszélni, hogy megvalósítsd a céljaidat!

Igen, szeretnék így gyorsan és hatékonyan németet tanulni.
Megrendelem az Instant képes német nyelvtan 1. részét

Megrendelem!

Aktualitások
1588349035.jpg

Jelentkezz VIDEÓÓRÁKKAL MEGÚJULT e-learning német tanfolyamunkra 2023. február 28-ig! Garantáljuk, hogy a tanfolyam végére biztos alaptudásod lesz, és olyan tanulási technikákat is elsajátítasz, amivel rövid id?n belül eléred a nyelvtanulási célod.

1573040428.jpg

Hogyan lesz rövid id?n belül magabiztos német tudásod anélkül, hogy nyelvtani szabályokat kelljen magolnod? A mindennapokban használható mondatokkal a szókincs és a nyelvtan egyszerre rögzül. Belenéznél az INSTANT KÉPES NÉMET NYELVTAN E-TANKÖNYVBE? Most INGYENES MINI KURZUSON megteheted. Az e-tankönyvünk és az e-munkafüzetünk mellé elkészült 5 videólecke is, melyen virtuális magántanároddal együtt memorizálhatsz. ÚJDONSÁG a hozzá készült 10 VIDEÓKÖNYV!

Nyelvtanfolyamok
1452586511.jpg

Nem mersz bátran megszólalni? Várunk innovatív beszédtréningjeinkre. Ne aggódj, ha nem beszélsz még folyékonyan, légy a törzsvendégünk és társalogj fesztelenül arról, ami igazán érdekel, hogy a tanult idegen nyelvet valóban tudd használni!

1452586457.jpg

Mi "rád szabjuk" az ANGOL, a NÉMET vagy az OLASZ nyelvet célod, nyelvtudásod, életkorod és id?beosztásod szerint. A tanulásod helyét és módját is te választod! Neked melyik jön be?

1387012132.jpg

Külföldi munkára, üzletembereknek, külföldön élőknek, turistáknak ...

Nyelvi utazás 2021
1482354418.jpg

2016-ban 5 évesek lettünk, ez alkalomból jelentettük meg Tábori Évkönyvünket a felejthetetlen nyári táborok emlékére! Töltsd le ingyenesen angol és német feladatgy?jteményünkkel együtt! Olvasd el a 2017-es nyári táborunk élménybeszámolóját a blogunkban!

banner banner