Nyelvi morzsák - feliratkozás
Email:
Vezetéknév:
Keresztnév:
Nyelv:
Szint:
Feliratkozás
Mégsem
x
Feliratkozás a hírlevélre
Szivárvány tanoda kezdőlap » Felhasználási feltételek

 

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

 

A költségtérítéses nyelvoktató szolgáltatást (a továbbiakban: Szolgáltatás) az alábbi feltételekkel veheti igénybe:

1. Az alkalmazást használó személy, szervezet (a továbbiakban: Felhasználó) a Szolgáltatás igénybevételével elfogadja, hogy egyetért a jelen használati feltételekkel.

2. A Szolgáltató, a Szivárvány Tanoda Oktatási és Nevelési Kft. által nyújtott Szolgáltatás: a Felhasználó által megadott azonosító alapján - és kizárólag fizetés ellenében - az oldal védett tartalmaihoz hozzáférés, és a felhasználói adminfelület használata.

3. A Felhasználó elfogadja, hogy a Szolgáltatás nem díjmentes, a regisztrációt és a próbaórát kivéve. A regisztráció (jelentkezés) semmiféle kötelezettséggel nem jár a Felhasználóra nézve.

4. A Felhasználó felelős a Szolgáltatáshoz kapcsolódó jelszavának illetve egyéb adatainak megőrzéséért.

5. A Szolgáltatás igénybevételéhez a Felhasználónak bizonyos személyes vonatkozású adatait a Szolgáltató rendelkezésére kell bocsátania. A Szolgáltató vállalja, hogy a birtokába jutott adatokat az adatvédelmi törvénynek megfelelően kezeli, és azokat harmadik félnek át nem adja.

6. A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a Szolgáltató bizonyos esetekben feltárja és harmadik személyek számára hozzáférhetővé teszi a Felhasználók elérhető adatait. Ilyen eset lehet: jogi eljárás; bírósági, rendőrségi megkeresés; szerzői-, vagyoni- illetve egyéb jogsértés alapos gyanúja; a Szolgáltató érdekeinek sérelme, a Szolgáltatás nyújtásának veszélyeztetése; etc.

7. A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a Felhasználó előzetes értesítését követően a felhasználási feltételeket egyoldalúan módosítsa. A felhasználási feltételeket a Szolgáltató szükség esetén aktualizálja.

8. A Szolgáltató a Felhasználó előzetes írásbeli értesítése után szüneteltetheti vagy megszüntetheti a Szolgáltatást, ha a Szolgáltatás adott időre vonatkozó ellenértéke adott időpontig nem érkezik meg a Szolgáltató által megadott bankszámlára.

9. A Felhasználót terhelik mindazon költségek, amelyek a Szolgáltatás eléréséhez, használatához szükségesek (eszközök, internet-hozzáférés költségei stb.).

10. A Szolgáltatás, illetve annak részleges vagy teljes tartalma semmilyen egyéb profitorientált (üzleti) célra nem vehető igénybe; valamint semmilyen formában nem árusítható, továbbá semmilyen termékkel, szolgáltatással, vagy más üzleti relevanciájú tevékenységgel árukapcsolásba nem vonható. Ellenkező esetben a Szolgáltató fenntartja magának a jogot a Felhasználóval szemben a Szolgáltatás szüneteltetésére vagy megszüntetésére.

11. A Szolgáltatást a Felhasználó saját felelősségére veszi igénybe. A Szolgáltató arra törekszik, hogy a Szolgáltatást folyamatosan a lehetséges legmagasabb színvonalon nyújtsa, de az esetleges technikai fennakadásból, az internet sajátos jellegéből adódó hibákért, az ezekből eredő anyagi vagy erkölcsi károkért felelősséget nem vállal. A Szolgáltató tehát nem vonható felelősségre a Szolgáltatás leállásából, adatvesztésből, elérési problémák vagy egyéb okokból eredő károkért.

12. A Felhasználó vállalja, hogy amennyiben a jelen felhasználási feltételek megsértésével kárt okoz a Szolgáltatónak, azt teljes mértékben megtéríti.

 

 

@szivarvanytanoda
Aktualitások
1544291930.jpg

Szórakoztató cikkek angolul, németül és olaszul, a család minden tagjának. Kattints!

1452583197.jpg

Új idegen nyelv a kínálatunkban! Tanulj online olaszul! Miért? Mert ez a nyelv magával ragad és egy új életérzést ad! Kattints és jelentkezz most!

Nyelvtanfolyamok
1452586511.jpg

Nem mersz bátran megszólalni? Várunk innovatív beszédtréningjeinkre. Ne aggódj, ha nem beszélsz még folyékonyan, légy a törzsvendégünk és társalogj fesztelenül arról, ami igazán érdekel, hogy a tanult idegen nyelvet valóban tudd használni!

1452586457.jpg

Mi "rád szabjuk" az ANGOL, a NÉMET vagy az OLASZ nyelvet célod, nyelvtudásod, életkorod és id?beosztásod szerint. A tanulásod helyét és módját is te választod! Neked melyik jön be?

1387012132.jpg

Külföldi munkára, üzletembereknek, külföldön élőknek, turistáknak ...

Nyelvi utazás 2018
1482354418.jpg

2016-ban 5 évesek lettünk, ez alkalomból jelentettük meg Tábori Évkönyvünket a felejthetetlen nyári táborok emlékére! Töltsd le ingyenesen angol és német feladatgy?jteményünkkel együtt! Olvasd el a 2017-es nyári táborunk élménybeszámolóját a blogunkban!

banner banner