Nyelvi morzsák - feliratkozás
Email:
Vezetéknév:
Keresztnév:
Nyelv:
Szint:
Feliratkozás
Mégsem
x
Feliratkozás a hírlevélre
Szivárvány tanoda kezdőlap » Tanulj németül a munkádhoz kezdő e-learning nyelvtanfolyam

Tanulj németül a munkádhoz kezdő e-learning nyelvtanfolyam

Cél

Ez a TE e-learning tanfolyamod, ha az a CÉLOD,

 • hogy gyorsan és használható német tudásod legyen, mert német nyelvterületen keresel munkát.
 • hogy automatikusan jöjjön elő az életben, a munkahelyen használható, magabiztos és legszükségesebb német, hogy a saját szakmádban tudj elhelyezkedni.

 

 
Hogyan működik?

Az e-learning leckék olyan életből vett szituációkat gyakoroltatnak be, amelyek területén legtöbbször a diákjaink dolgoznak, vagy szeretnének egy jó állást akár itthon, akár külföldön. Ezekből a helyzetekből kiindulva a német nyelvet már az alapoktól kezdve az életszerű mondatok által úgy tanulod, ahogyan kisgyermekként is tetted az anyanyelved megtanulásakor:

 • Rögzülnek a német mondatszerkezetek, hogy ösztönösen jöjjenek ki szóban és írásban
 • A mindennapokban, a munkában legszükségesebb szókincset és nyelvtant egyszerre tanulod meg.

 

 
Hogyan épül fel?

E-learning tananyagsorozataink kezdőtől az alaptársalgási szintig 4 egymásra épülő modulból állnak – modulonként 10 – 10 leckét tartalmaznak -, mindegyiket külön – külön tanfolyam alatt is el lehet végezni online Tananyagtárunkban ezeken a szakterületeken:

 • Étteremben dolgozom
 • Szállodában dolgozom
 • Boltban dolgozom

 

 
Mi van egy modulban?
 • 30 tanórányi szakmaspecifikus tananyag és feladat (hanganyagokkal és videókkal),
 • tanulási terv és útmutató,
 • tanulást segítő módszertani tanácsok,
 • szintellenőrző teszt,
 • a feladatok megoldókulcsa és javítása,
 • tutor - tanár értékelése és folyamatos rendelkezésre állása emailben,
 • kiegészítő mellékletként a leckék vázlata pdf-ben és nyomtatható szakmaspecifikus tanulókártyák.
 
Kinek való?
 1. Neked való, ha lehető legrövidebb idő alatt alapszintű némettudásra van szükséged, de teljesen kezdő vagy!
 2.  
 3. Ideális, ha régebben tanultál németet, de úgy érzed, hogy már mindent elfelejtettél, amit tudtál, és most gyorsan fel kell elevenítened a némettudásodat.
 4.  
 5. Neked való, ha félsz megszólalni németül, nehogy hibásan mondj ki valamit. Most végre megtanulsz németül gondolkodni és fordítgatás nélkül helyesen beszélni!
 6.  
 7. Plusz, ha távolság miatt online tanulási lehetőséget keresel.
 8.  
 9. Ha még időhiánnyal is küzdesz, akkor e-learning időtakarékosan és a saját tempóddal haladsz egy gyors és egyszerű módszerrel.
Magadra ismersz valamelyik leírásban? Akkor ez a tanfolyam neked való!
Érj el a lehető legrövidebb idő alatt alapszintű némettudást „Tanulj németül a munkádhoz - modul 1.” e-learning tananyagsorozatunkkal!

Jelentkezem!

 

 
8 ok, amiért jó lesz neked „Tanulj németül a munkádhoz - modul 1.” e-learning tanfolyamunk
 1. mert a példamondatok tanulása közben rövid idő alatt egyszerre sajátítod el a szókincset és a nyelvtant úgy, ahogyan az életben is használnod kell,
 2.  
 3. mert életszerű mondatokban adagolva pontosan úgy tanulod a németet, ahogyan beszélsz a hétköznapokban és a munka közben, sőt ezzel megmenekülsz a nyelvtani szabályok magolásától is,
 4.  
 5. mert így a rosszul megtanult és berögzült nyelvtani, vagy kiejtési hibáidat is korrigálod,
 6.  
 7. mert így a német mondatszerkezetek rögzülnek, és már néhány lecke átvétele után komplett, hibátlan és németes mondatokat tudsz elmondani a puszta szavak egymás mellé dobálása helyett,
 8.  
 9. mert bátrabban megszólalsz majd, és többet értesz meg a németből hallás után, ha írott és hangzó anyagból tanulsz egyszerre,
 10.  
 11. mert a mondatok variálásával németesebben, kevesebb hibával és folyékonyabban beszélsz majd, mintha a szótári alakban lévő szavakból, a nullából kellene összeraknod a mondanivalód,
 12.  
 13. mert felhúzza a nyelvtudásodat egy stabil kommunikációs szintre, hiszen a leggyakrabban használt szavakból épülnek fel az alapszituációk.
 14.  
 15. mert közel 20 éves tanítási tapasztalat és a diákjaink nyelvtanulási sikerei állnak a sok munkával és teszteléssel összeállított e-tananyagunk mögött, amivel hónapok tanulását spórolod meg.

+1 Online időt és pénzt takarítasz meg, mert bárhonnan kényelmesen akkor tanulsz, amikor időd van - csak internet kell hozzá.

+2 Bármikor kérhetsz emailben segítséget a tanárunktól, ha elakadsz a tanulásban.

 
Hogyan tudsz önállóan tanulni?
 • Önálló tanulásra alkalmas leckékkel, melyek úgy vannak összeállítva, hogy pontosan azt tanuld, amire szükséged van, hogy ne töltsd az időd felesleges szótározgatással, unalmas és kevésbé célra vezető feladatok megoldásával.
 •  
 • A gyors és hatékony tanuláshoz módszertani tanácsokat is kapsz magyarul.
 •  
 • A tanulást segítő útmutatóval, hogy pontosan tud, mit és hogyan kell tanulnod.
 •  
 • Ha mégis elakadnál, emailben bármikor kérdezhetsz tanárunktól.
 

FONTOS! Technikai háttér: az e-learning tanfolyam a Szivárvány Tanoda Tananyagtárában végezhető el, ezért regisztráció szükséges a Tanodába. Minden héten kapsz egy új leckét és az előzőnek a megoldókulcsát ill. javítását. Semmilyen alkalmazást nem kell telepítened, a tanuláshoz szükséges eszközöket internetes böngészőkön keresztül érheted el.

 

Mit kapsz ha most jelentkezel - Bónuszok
 1. Az első leckét INGYEN, nyomtatható pdf formátumban tanulókártya melléklettel,
 2.  
 3. „Gyors és hatékony némettanulás” – sikeres nyelvtanulási módszerek és tippek gyűjteménye ( e-füzet ),
 4.  
 5. 10 % óradíj-kedvezménnyel igényelhetsz e-learning tanfolyamodhoz live – online órát.
 

Tapasztald meg, hogy „a nyelvtanulás akkor igazán hatékony és gyors, ha az anyanyelv megtanulásához hasonlóan kreatív, sokszínű és életszerű!”

Jelentkezz most „Tanulj németül a munkádhoz - modul 1.” e-learning tanfolyamunkra kedvezménnyel és szerezd meg a bónuszokat is!

Jelentkezem!

 

A tanfolyam díja:
10 500 Ft - 21 000 Ft helyett

A tanfolyam ideje: 2018. november 26 - 2019. január 10.

Jelentkezési határidő: 2018. november 23.

Töltsd le az első BÓNUSZT INGYEN Lektion 1 - nyomtatható pdf formátumban tanulókártya melléklettel

A többi bónuszt akkor kapod meg, ha be is fizetted a tandíjat!

"A tananyagsorozattal elért szakmai sikerem: A legszorgalmasabb és a legkitartóbb diákommal 3 hónap intenzív tanulással teljesen nulla tudásról értük el, hogy Ausztriában pincérnőként egy hotelben alkalmazzák!" (Lukácsné Dákos Ibolya, német nyelvtanár )

Jelentkezz most és töltsd le az első BÓNUSZT INGYEN! Lektion 1 - nyomtatható pdf formátumban tanulókártya melléklettel.

Jelentkezem!

 

Mini e-tankönyvünk

Az e-learning tanfolyamhoz készült mini e-tankönyvben a három legkeresettebb munkaterület és egyben a leghétköznapibb alaptársalgási helyzet kulcsmondatait tanulod meg néhány leginkább bevált feladattal, valamint tanulási tanácsokkal:

 • Boltban dolgozom / Vásárlás
 • Étteremben dolgozom / Rendelés
 • Szállodában dolgozom / A recepción

+ Melléklet tanulókártyákkal és a német ABC kiejtési szabályaival.

„Természetesen ne gondold, hogy ennyi tanulás elegendő az alaptársalgási, ill. a munkelyi némethez. A célom ezzel a mini e-tankönyvvel az volt, hogy egyrészt „kulcsra kész” alapmondatokat tanulj meg a német nyelv három legnépszerűbb munkaterületén, másrészt az, hogy megmutassam, hogyan tudsz megtanulni alaptársalgási szinten az e-learning tananyagommal pár hónap alatt német nyelven gondolkodni, fordítgatás nélkül gyorsan és helyesen kommunikálni.” (Lukácsné Dákos Ibolya, német nyelvtanár)

Töltsd le INGYENES mini e-tankönyvünket
 

 

@szivarvanytanoda
Aktualitások
1544291930.jpg

Szórakoztató cikkek angolul, németül és olaszul, a család minden tagjának. Kattints!

1452583197.jpg

Új idegen nyelv a kínálatunkban! Tanulj online olaszul! Miért? Mert ez a nyelv magával ragad és egy új életérzést ad! Kattints és jelentkezz most!

Nyelvtanfolyamok
1452586511.jpg

Nem mersz bátran megszólalni? Várunk innovatív beszédtréningjeinkre. Ne aggódj, ha nem beszélsz még folyékonyan, légy a törzsvendégünk és társalogj fesztelenül arról, ami igazán érdekel, hogy a tanult idegen nyelvet valóban tudd használni!

1452586457.jpg

Mi "rád szabjuk" az ANGOL, a NÉMET vagy az OLASZ nyelvet célod, nyelvtudásod, életkorod és id?beosztásod szerint. A tanulásod helyét és módját is te választod! Neked melyik jön be?

1387012132.jpg

Külföldi munkára, üzletembereknek, külföldön élőknek, turistáknak ...

Nyelvi utazás 2018
1482354418.jpg

2016-ban 5 évesek lettünk, ez alkalomból jelentettük meg Tábori Évkönyvünket a felejthetetlen nyári táborok emlékére! Töltsd le ingyenesen angol és német feladatgy?jteményünkkel együtt! Olvasd el a 2017-es nyári táborunk élménybeszámolóját a blogunkban!

banner banner